Aquamarijn Easy Care Startbox Olie

26,45

Handige startbox van Aquamarijn,kleurloos.

SKU: aquamrijn-easy-care-startbox Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Aquamarijn Easy Care Startbox Olie is speciaal voor de nabehandeling van de met olie behandelde vloeren. Deze producten zijn voor de eerste behandelingen op de nieuwe of nieuw geoliede vloeren.

Deze handige starters box bevat de volgende producten:

Revol 30 0,2 ltr

Clien-Z 0,25 ltr

Padhouder met pads

Doekjes en een onderhoudskaart.

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling
Werkwijze

Aquamarijn Clien-Z
laat na elke behandeling op de ondergrond een dun, beschermend en voedend zeeplaagje achter. Door de bijzondere samenstelling van Aquamarijn Clien-Z kan de vloer regelmatig lichtvochtig gereinigd worden. Mild geurend.
Aquamarijn Revol 30
Revol 30 altijd ZEER DUN AANBRENGEN en ZEER GOED DROOGWRIJVEN. Mag geen film op het hout vormen. Kan worden aangekleurd met Aquamarijn Kleurpigment voor olie.
Bij het opfrissen van een vloer is 1 liter in de regel voldoende voor ca. 60 – 80 m2. Als het oppervlak is aangesleten is mogelijk wat meer Revol 30 nodig; verkeert het oppervlak in goede staat, dan is veel minder Revol 30 nodig.
Bij kleinere oppervlakken wat Revol 30 op de vloer of op een doek sprenkelen, inwrijven en daarna met katoenen doeken droogwrijven. Bij grotere oppervlakken kan Revol 30 ook eenvoudig en met weinig inspanning worden aangebracht met een vloerwisser. Daarna aan de wisser een schone katoenen doek bevestigen en het oppervlak krachtig en volledig droogwrijven. Bij zeer grote oppervlakken is het makkelijk Revol 30 in te wrijven met een boenmachine met dunne blauwe pad en daarna het oppervlak droog te wrijven met een witte pad en katoenen doeken. Na gebruik van Revol 30 het oppervlak goed laten drogen (minstens 6 uur) alvorens de vloer weer te belopen.
Na gebruik van Revol 30 de eerste dagen de vloer alleen droog reinigen.

Verbruik

Clien-Z: voeg een 1/2 kopje (50 ml) toe aan 5 liter warm water.
Revol 30: Verbruik 1 liter per 80 m2

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aquamarijn Easy Care Startbox Olie” te beoordelen