Aquamarijn Solim

67,95

Voor het beschermen van met olie behandelde oppervlakken. Dit product kan samen met Corcol of Waxol 100 in één behandeling worden aangebracht.

Verkrijgbaar in de kleuren naturel en wit.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Natuurlijk en oplosmiddelvrij beschermingsmiddel verkrijgbaar in de kleuren wit en naturel, speciaal voor met olie behandelde oppervlakken. Dit product kan samen met Corcol of Waxol 100 in één behandeling worden aangebracht.

– Watervrij.

– Eén behandeling volstaat.

– Geen witte vlekken.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Uitstraling

,

Tips van de professional

Met de wat koudere dagen kan dit product hard worden en moeilijk te verwerken. Zet het product dan even in een emmer met warm water na een kwartier is de Aquamarijn Solim weer makkelijk te verwerken!

Op tropische hard hout soorten vloeren die in de olie staan en er wat schraal uit zien is dit ook een ideaal product om de vloer een wat vollere uitstraling te geven!

Werkwijze

Ondergrond:
ondergrond moet stof- en vetvrij, schoon en droog zijn. Nieuwe kale ondergronden eerst behandelen met Aquamarijn Corcol of Revol. Volledig doorgesleten, kale ondergronden eerst met de oorspronkelijke producten herstellen.
Verdunnen:
niet verdunnen; product is gebruiksklaar. metalen spatel, plamuurmes, vlakspaan. Gebruik voor het inwrijven en droogwrijven een boenmachine.
Gereedschap:
kan worden gereinigd met Linotyn.
Aanbrengen:
beschermhuidje verwijderen. Aquamarijn Corcol en Aquamarijn Solim kunnen in dezelfde behandeling – na elkaar – worden aangebracht. Zie het Aquamarijn ABC-tje. Een geolied oppervlak kan ook later worden behandeld met Aquamarijn Solim. Indien aangebracht in dezelfde behandeling als Aquamarijn Corcol eerst eventueel overschot aan olie verwijderen. Gelijkmatig en zeer dun aanbrengen. Tot slot altijd krachtig en volledig droogwrijven met schone, droge doeken.

Verbruik

Circa 200-300 m2 per liter.

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aquamarijn Solim” te beoordelen