Bona houten vloeren refresher

17,45

gebruiksklaar onderhoudsmiddel op waterbasis. geschikt voor de meeste gelakte houten vloeren.

SKU: bona- refresher Categorieën: , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Refresher repareert kleine krasjes, lichte slijtageplekjes en haalt de natuurlijke, mooie uitstraling van hout naar boven. Oude vloeren worden weer als nieuw. Niet geschikt voor olie-, was- en hardwaxvloeren.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Voor het gebruik van de Bona Refresh de vloer stofzuigen zodat al het opliggende vuil verwijderd is. Vloer grondig reinigen met Bona Houten vloer reiniger met mop en Houten vloer Reiniger Pad. bij erge vervuiling deze stap nogmaals herhalen. Zorg dat de vloer volledig droog is voordat de refresher wordt opgebracht.
De fles met gesloten dop diverse malen rustig heen en weer schudden alvorens te openen. Refresher opbrengen met de Bona Houten Vloer Refresher Pad. De Refresher Pad eerst licht bevochtigen met water ( de pad mag niet nat zijn) Refresher opbrengen op de vloer in een golvende lijn van 3- 4 cm breed. Werk in kleine stroken.
Refresher over een paar stroken verspreiden zodat al het hout is bedekt. Voor het beste resultaat een dunne dekkende laag opbrengen. Tijdens het drogen het zwevende stof en tocht tot een minimum beperken. Refresher verspreiden in de richting van de houtvezel.
Minimaal 2 uur laten drogen alvorens de behandelde vloer te betreden. Eventueel een tweede laag na 2 uur opbrengen. Altijd de gehele vloer behandelen voor een gelijkmatige uitstraling en glans. Zorg ervoor dat u altijd naar de deur toewerkt zodat u niet over de behandelde vloer hoeft te lopen.
Het terugplaatsen van meubelen en kleden kan binnen 24 uur na laatste laag,
 

Verbruik

per 30-50m² per 1 liter

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona houten vloeren refresher” te beoordelen