Bona Tegel en Laminaat Polish

35,50

Een kant en klare onderhouds polish voor alle tegel en laminaat vloeren.

SKU: bona- laminaat en tegel polish Categorieën: , , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Bona Tegel en Laminaat Polish is een kant en klare onderhoudspolish. De Bona Tegel en Laminaat Polish is op waterbasis en kan op veel soorten harde vloeren gebruikt worden.

onder andere op laminaat, vinyl, linoleum, terrazzo, ongeglazuurde tegels, natuursteen en marmer.

Extra informatie

Weight1 kg
Werkwijze

Onverdund aanbrengen met de Bona Pad.
Breng de Bona Tegel- en Laminaat Polish in een golvende lijn aan op een klein gedeelte van de vloer. Verspreid het product over dit gedeelte met een Bona Mop plus Bona Applicator Pad. De vloer gedeelte voor gedeelte behandelen totdat de gehele vloer is gedaan. Zorg er voor dat u na de deur toe werkt zodat u niet over de behandelde vloer hoeft te lopen.
De vloer kan na 2 uur licht belopen worden, maar vermijd druk loopverkeer. Meubels kunnen worden teruggeplaatst na ca. 12 uur. voor tapijten raden wij een 1 dag te wachten omdat dit kan zorgen voor vlekken in de polish.
Wanneer de vloer slijtage gaat vertonen en moet worden opgeknapt, reinig de vloer en breng een nieuwe laag Bona Tegel- en Laminaat Polish aan.
 
Belangrijk! Test altijd de hechting en de gewenste resultaten op de vloeren voorafgaand aan het gebruik. Niet gebruiken op vloeren die met was of olie zijn behandeld. Zorg voor een normale kamertemperatuur van 18-25°C.

Verbruik

Tegel vloer ca. 60 m2 per 1 liter.
Laminaat vloer ca. 50 m2 per 1 liter

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Tegel en Laminaat Polish” te beoordelen