Bona Natural grondlak ML

38,95

Bona Natural is ontworpen om de natuurlijke en onbehandelde uitstraling van het hout te behouden.

SKU: bona-natural-grondlak-ml Categorieën: , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

De primer is eenvoudig met een roller aan te brengen, droogt snel en is eventueel goed schuurbaar. Te combineren met Bona Traffic Natural om de uitstraling van onbehandeld hout te behouden, maar evengoed de vloer te beschermen met een topkwaliteit lakafwerking.

– Behoudt de uitstraling van onbehandeld hout

– Eenvoudig te verwerken met een roller

– Goed schuurbaar

– GreenGuard goedgekeurd voor lage emissies binnenshuis

 

*De uiteindelijke kleurintensiteit van Bona Natural Primer is afhankelijk van de houtsoort. Dezelfde houtsoort kan ook wisselende looizuren en andere natuurlijke stoffen bevatten welke de kleuring kunnen beïnvloeden. Bona Natural Primer kan worden aangebracht in 1 of 2 lagen afhankelijk van de gewenste uitstraling. Des te meer lagen, des te lichter/witter de uitstraling. Bij twijfel, maak een test vooraf aan het gebruik van Bona Natural Primer. Om de natuurlijke eigenschappen van de vloer te optimaliseren, overlakken met Bona Traffic Natural of een matte versie van de Bona Traffic parketlakken. Wij raden niet aan om de Bona Natural over te lakken met de Bona Mega of Bona Mega Natural, dit om vergeling te voorkomen.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Uitstraling

Werkwijze

1. De can goed schudden vóór gebruik en plaats het bijgeleverde filter. Giet vervolgens de primer in de bijgeleverde lakbak (doos en zakken). Het is aan te raden de lak tevens door een lakzeef te gieten om het risico op verontreiniging te beperken.
2. Breng de Bona Natural aan met een Bona Roller (microvezel/fleece) in een verhouding van 10-12 m²/liter (100-83 g/m²). Voorkom een opstapeling van lak en tevens een te schraal aangebrachte laag. Laat drogen
3. Wanneer droog (ca. 2-3 uur), de vloer licht opschuren met bij voorkeur het Bona Scrad-Pad Systeem om de opstaande houtvezel te verwijderen. Korrel 150 of fijner wordt hiervoor aangeraden.
4. Vervolgens goed stofzuigen.
5. Breng een 2e laag Bona Natural aan alvorens de vloer af te werken met één van Bona’s beschermende aflakken.

Verbruik

10-12 m2 per liter.

Merk

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Natural grondlak ML” te beoordelen