Bona Tegel en Laminaat Reiniger

8,75

Navulling voor de Bona laminaat en tegel spray mop set.

SKU: Bona-Tegel-en-Laminaat Categorieën: , , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Bona Tegel en Laminaat Reiniger reinigt de vloer grondig een laat een aangename frisse geur achter. de Cartridge kunt u direct in de spraymop plaatsen. de 4 liter (navulling) kunt u gebruiken om de cartridge bij te vullen tevens kunt de beide producten toevoegen aan het dweil water.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Uitstraling
Werkwijze

Voor het reinigen van de vloer zorgen dat deze vuil en stof vrij is.Spray de Bona Tegel & Laminaat Reiniger op een klein gedeelte van de vloer. Dit gedeelte wissen met de Bona Spray Mop of Bona Vloer Mop + Cleaning Pad. Gedeelte voor gedeelte de gehele vloer schoonwissen. Wanneer de Cleaning Pad vuilt wordt, deze uitspoelen en goed uitwringen. Wordt de pad te vuil, deze dan vervangen door een nieuwe, schone pad.
beschikbaar in de onderstaande verpakkingen:
Cartridge 0,85 deze past op de bona vloerwisserset.
Spray 1 liter hiermee kunt u direct op de vlek(ken) sprayen.
Navulling 4 liter voor het navullen van de cartridge  of spray flacon, ook kunt u dit direct aan het dwijl water toevoegen.
 
Bij hardnekkige vlekken, rubberen schoenstrepen of kleverige vloeistoffen spray het reinigingsmiddel direct op de vlek en laat het een paar minuten inwerken. Schrob de vlek schoon met een Cleaning Pad.

Verbruik

Verbruik 1 liter per 250 m2

Merk

Inhoudsmaat

, ,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bona Tegel en Laminaat Reiniger” te beoordelen