Floorservice Parketpolish

11,95

Floorservice Parketpolish onderhoud en beschermt alle gelakte parket- en plankenvloeren.

SKU: floorservice-parketpolish-satin Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Beschermt de vloer en geeft de laklaag een lichte glans en maakt de vloer vuilwerend en waterafstotend. Geschikt voor het onderhouden en het beschermen van alle gelakte parket en plankenvloeren.Wij raden aan om dit porduct 3 á 4 keer per jaar te gebruiken, zodat uw vloer in een uitstekende staat blijft.

 

  • Maakt de vloer vuil en water afstotend.
  • Geschikt voor alle gelakte vloeren

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Voor gebruik goed schudden.
De laklagen moeten minstens 3 weken oud zijn alvorens de Parketpolish aan te brengen. Niet gebruiken op geoliede vloeren of vloeren die met was behandeld zijn. Op schone en droge vloer onverdund en gelijkmatig aanbrengen met een pluisvrije doek in 1 à 2 lagen (bijv. 3 à 4 keer per jaar). Parketpolish altijd in richting van de houtnerf aanbrengen en niet met het doek heen en weer wrijven, dit om streepvorming te voorkomen. Voor de wekelijkse reiniging van uw vloer gebruik Floorservice Parketreiniger. Voor de grondige reiniging en ter verwijdering van opgebouwde polishlagen gebruik Floorservice Polish Remover.
Opgelet:
Vooral parket- en laminaatvloeren mogen nooit te lang nat of vochtig zijn. Altijd alleen licht vochtig, d.w.z. met een goed uitgewrongen dweil schoonmaken. Let vooral op de instructies van de producent van de vloer.

Merk

Verbruik

Ca. 1 liter voor 60 – 80 m².

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Floorservice Parketpolish” te beoordelen