Lecol OH25 Conditioner

20,95

Lecol Conditioner OH-25 wordt als nabehandeling van geoliede vloeren verwerkt.

SKU: Lecol-OH25-Conditioner Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lecol Conditioner OH25 wordt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals plantaardige oliën en aromaatvrije terpentine, vervaardigd. Lecol Conditioner OH25 wordt als nabehandeling van geoliede vloeren verwerkt.  Met de Conditioner voedt u de vloer en brengt u en beschermlaag aan

Let op! er is verschil tussen beide kleuren, voor advies welke kleur u het beste kunt gebruiken verwijzen wij u door naar de chatknop.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Werkwijze

Lecol Conditioner OH25 is geschikt voor met olie geïmpregneerd parket- en andere houten vloeren, Hardwax- of UV geoliede vloeren. Lecol Conditioner OH25 is niet geschikt voor voor gelakte vloeren.
Lecol Conditioner OH25 Wit is geschikt voor met olie geïmpregneerd parket- en andere houten vloeren. Lecol Conditioner OH25 Wit is niet geschikt voor vloeren die met UV-olie, was of hardwasolie behandeld zijn. Ook niet geschikt voor gelakte vloeren.
Verwerking:
Opbrengen Alleen bij kamertemperatuur verwerken. Bij licht verontreinigde vloeren of ter opfrissing van de vloer, een doek met Lecol Conditioner OH25 bedrenken en de geoliede houten vloer zeer dun afnemen. Bij sterk verontreinigde vloeren dient de olie op de vloer gesproeid te worden en middels een poetsmachine, voorzien van een groene pad, de vervuiling losweken. Met behulp van een droge doek dient de vloer daarop te worden afgenomen. Aansluitend de parketvloer dun met Lecol Conditioner OH25 behandelen.
Wekelijks onderhoud:
Na 2 dagen licht vochtig afnemen met Lecol Clean OH49 Gebruiksfrequentie Afhankelijk van de vervuiling en de gebruiksintensiteit: gemiddeld 5-12 maal per jaar.
Droogtijd:
Ca. 5 – 12 uur. Volledige doorharding: 2 dagen. (wit)
Ca. 3 uur. Volledige doorharding: 2 dagen. (blank)

Merk

Verbruik

Ca. 1 liter per 100 m², afhankelijk van de vervuiling.
Droogtijd: ±3 uur in de tussentijd niet belopen!. De vloer is pas na 2 dagen volledig uitgehard.

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lecol OH25 Conditioner” te beoordelen