Lithofin Inox Clean

19,49

Reinigende spray voor gepolijste, geborstelde en gladde roestvrijstalen oppervlakken. Zorgt voor een langdurige bescherming.

SKU: lithofin-inox-clean Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lithofin Inox Clean. Voor het regelmatig onderhoud van alle roestvrijstalen en soortgelijke metalen oppervlakken in keukens, aan trapleuningen, brievenbussen, lampen en andere voorwerpen. Voor geborstelde, gepolijste en gladde oppervlakken. Voor binnen en buiten geschikt. De zeer actief werkende stoffen lossen vuil, olie en vet snel op, zodat dit snel en gemakkelijk kan word en verwijderd, ook vingerafdrukken. Bovendien zorgen vuilafwijzende additieven ervoor, dat het opnieuw vuil worden langdurig wordt vertraagd. Het oppervlak krijgt een streepvrije briljante glans.

Extra informatie

Weight0.2 kg
Test

Werkwijze

De fles voor gebruik schudden. Vanaf een afstand van ca. 25 cm gelijkmatig en dun opspuiten. Vervolgens het gehele oppervlak met een droge, pluisvrije doek of keukenpapier polijsten tot het oppervlak glanzend is. Bij grotere oppervlakken steeds een gedeelte behandelen.
Advies: Kalkranden en ketelsteen verwijdert u snel en veilig met Lithofin KF-Sanitairreiniger.

Reinig:

, ,

Bescherm (impregneer) met of zonder:

Onderhouden

Ruimte

, ,

Vloersoort
Advies

Een klein proefvlakje laat het resultaat zien. Niet op aangrenzende, gevoelige oppervlakken spuiten. Niet op hete oppervlakken spuiten. Overtollig product wegpolijsten.
Kalkranden en ketelsteen verwijdert u snel en veilig met Lithofin KF-Sanitairreiniger.

Verbruik

Tot ca. 50m² per fles.

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin Inox Clean” te beoordelen