Lithofin MN Leisteenolie

26,70

Voor het beschermen en het verzorgen van alle gekleurde lei en leisteen.

SKU: lithofin-mn-leisteenolie Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Voor de eerste behandeling van nieuwe oppervlakken zoals vloeren, vensterbanken, tafels enz. Lithofin MN Leisteenolie versterkt duidelijk de natuurlijke kleuren, waardoor de steenstructuur benadrukt wordt. Het oppervlakte wordt levendiger en tevens waterafstotend. Voor het beschermen en verzorgen van Ruwe tot fijn geslepen binnen vloeren in alle leisteen- soorten van verschillende herkomst. In het bijzonder Indische, Afrikaanse en Italiaanse leisteen e.d. Ideaal voor het opfrissen van gebruikte oppervlakken tevens uitstekend voor regelmatige toepassing om het kleurversterkende effect te behouden.

– Gemakkelijk in het gebruik.
– Zeer zuinig.
– Waterafstotend.
– Alleen voor binnen.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Test

Werkwijze

De fles licht schudden voor gebruik. Nieuwe vloeren: éérst grondig laten drogen! Lithofin MN Leisteenolie met doek of dweil, royaal en gelijkmatig verdelen en laten drogen.
Vervuilde oppervlakken: Ruim aanbrengen, na enkele minuten het geloste vuil met droge doek wegwrijven en daarna opnieuw aanbrengen en laten drogen.
Droogtijd: ca. 10 minuten.

Reinig:
Bescherm (impregneer) met of zonder:

, ,

Onderhouden
Ruimte

Vloersoort

Advies

Vooraf een proef doen. Door polijsten kan de glans verhoogd worden. Bij onvoldoende resultaat het product opnieuw aanbrengen en gelijkmatig verdelen. Onder 10C kunnen er vlokken in de bus ontstaan. In dat geval het product op kamertemperatuur brengen en schudden, tot de oplossing weer helder is. Lithofin MN Leisteenolie is aanbevolen voor minder druk belopen leisteenvloeren, die makkelijk geboend kunnen worden.Voor vloeren met intensiever gebruik is Lithofin Vlekstop PLUS vaak het aangewezen producten. Beide behandelingen kunnen dagelijks onderhouden worden met Lithofin MN Wash&Clean.

Verbruik

Ca. 20 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond.

Merk

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin MN Leisteenolie” te beoordelen