Lithofin Multi-Seal (vh PERFEKT)

20,99

Zijde glanzende film welke de kleuren ophaalt en dient als verzorging van alle ruwe vloeren. Tevens geschikt voor door het dweilwater.

SKU: lithofin-perfekt Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Lithofin Multi seal (nieuwe naam) is een in water verdunbare acrylaatbescherming zonder oplosmiddelen die een dunne glanzende laag vormt. het product geeft een Zijde glanzende film. welke de kleuren ophaalt en dient als verzorging van alle ruwe vloeren.De kleur van het oppervlak wordt frisser, levendiger en mooier. Vuil dringt nauwelijks in het oppervlak en kan gemakkelijker afgenomen worden. Ruwe oppervlakken zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. De film is zeer resistent. De beschermlaag vermindert niet alleen voortijdige slijtage – ook reeds aanwezige sporen van slijtage (bijv. looppaden) worden zichtbaar minder Lithofin Perfekt is tevens geschikt voor door het dweilwater.
– Zelfglanzend.
– Bevat geen oplosmiddelen.
– Alleen voor binnen.
– Gemakkelijk op te brengen.

Extra informatie

Weight1 kg
Test

Werkwijze

De ondergrond moet zowel schoon, vrij van olie en vet als droog zijn. Vuil eerst met de daarvoor geschikte LITHOFIN Reiniger verwijderen. Lithofin Multi-Seal gelijkmatig met spons of niet pluizende doek opbrengen. Op een slechts licht poreuze ondergrond kan Multi-Seal ook verdund verwerkt worden.
De op te brengen hoeveelheid is afhankelijk van het absorptievermogen van de vloer: er moet een dunne laag vloeistof op het oppervlak staan. Wanneer dat nodig is kan na het opdrogen een tweede laag dwars op de eerste aangebracht worden. In geval van twijfel eerst uitproberen.
Niet gebruiken bij temperaturen die lager zijn dan +12°C en hoger dan 25°C. Niet doorlopen tijdens het opdrogen.

Reinig:
Bescherm (impregneer) met of zonder:

Onderhouden

,

Ruimte

Vloersoort

, , ,

Advies

Voor mechanisch zwaar belaste oppervlakken wordt Lithofin Multi-Seal niet aanbevolen, het is niet geschikt voor geglazuurde of gepolijste oppervlakken
Niet gebruiken bij temperaturen die lager zijn dan +12°C en hoger dan 25°C. Niet doorlopen tijdens het opdrogen.

Verbruik

Ca. 15 – 20 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond.

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin Multi-Seal (vh PERFEKT)” te beoordelen