Lithofin WEXA

15,45

Verwijdert sterke cementsluiers, mortelresten, verweringen, hardnekkige vuillagen, enz. van alle zuurbestendige oppervlakken.

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Voor basisreiniging van sterk vervuilde tegels, vloeren van natuur- en sierbetonsteen. Lithofin WEXA is een universeel te gebruiken, met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel met een zeer breed gebruiks-spectrum. Lost vet- en olievervuiling, resten van onderhoudsmiddelen, waslagen, roet en veel meer op en verwijdert ze. Het voor vele doeleinden geschikte reinigingsmiddel voor werkplaats, garage, huis, binnenplaats, tuin enz.

– Reinigingsmiddel voor nieuw gelegde en oude vloeren van tegels, natuur en sierbeton.
– Concentraat.
– Mild alkalisch.
– Universeel te gebruiken.

Tips en advies

Laat de reinigers voldoende lang inwerken en spoel na het reinigen goed na met zuiver water. Voor hardnekkige olievlekken gebruik Lithofin OIL-EX vlekken-gèl.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Test

Werkwijze

Afhankelijk van de mate van vervuiling puur of 1:4 verdund opbrengen en ca. 5-30 minuten laten inwerken. Tussendoor boenen. Na een geslaagde oplossingsbehandeling wat water toevoegen en nogmaals boenen. Bij hardnekkig vuilmoet de behandeling herhaald worden. Goed naspoelen met water.

Reinig:

, , , , , ,

Bescherm (impregneer) met of zonder:
Onderhouden

,

Ruimte

, , , ,

Vloersoort

, , ,

Advies

Oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen zoals rubber, PVC en andere kunststoffen, pas gelakte oppervlakken en andere kunnen aangetast worden. In geval van twijfel eerst uitproberen op een onopvallende plaats. Bij verwerking van grotere hoeveelheden adviseren wij tijdens en na de verwerking goed te ventileren.

Verbruik

Ca. 7-15 m2/L afhankelijk van de mate van vervuiling.

Merk

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Technische informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Lithofin WEXA” te beoordelen