lobasol active color

75,95

Watergedragen reactieve beits voor het aanzetvrij opbrengen van 3D-kleureffecten.

SKU: Lobasol-Active-Colour Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

LOBASOL® ActiveColor is een watergebaseerde reactieve beits geschikt voor het verkrijgen van natuurlijke 3D-kleureffecten. De kleurintensiteit is afhankelijk van de hoeveelheid tannine in het hout. Het tanninevrije spinthout reageert niet met de beits. Het resultaat is een uniek natuurlijk kleureffect zoals gerookt eiken. In combinatie met LOBASOL® HS 2K ImpactOil Color kunnen heel veel kleureffecten worden bereikt!

  • Aanzetvrij Natuurlijke kleureffecten
  • Watergebaseerd Geurloos
  • In combinatie met LOBASOL® HS 2K ImpactOil en ImpactOilColor kunnen verschillende kleureffecten worden bereikt en een anti-slip effect.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Voorheen:

Uitstraling

,

Werkwijze

LOBASOL® ActiveColor kan heel eenvoudig worden aangebracht met een spraypomp. De watergedragen beits is volledig geurvrij, kan worden verdund met water en moet een nacht drogen.
Na de houten vloer voorbehandeld te hebben met de reactieve beits zorgt de LOBASOL® HS 2K ImpactOil voor een natuurlijke en betrouwbare bescherming. Een grote verscheidenheid van aangepaste kleuren kunnen worden bereikt door de keuze uit diverse kleuren van HS 2K ImpactOilColor.
De kleur van de afgewerkte vloer hangt altijd af van het hout zelf, maar zeker ook van zijn structuur, porositeit, tanninegehalte en schuurbeeld. Het is daarom raadzaam om verschillende monsters te maken op borden van de originele houten vloer, totdat het gewenste effect is bereikt.

Merk

Verbruik

80 – 100 ml/m²

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “lobasol active color” te beoordelen