RigoStep Seal Grondlak

19,95

Isoleert inhoudsstoffen en verdiept de houtgloed. Hoog vullend vermogen. Geeft een fraaie kleur aan het hout en voorkomt aanzetten.

– Zeer hoog gehalte vaste stof.

– Optimaal isolerend en vullend.

– Vermindert vezelopwerking.

– Aanzetvrij te verwerken.

– Kan plaatselijk bijgewerkt worden.

– Beperkt Risico van kantenverlijming.

– Geeft een warme aankleuring. (versterkt de houtgloed).

SKU: rigostep-seal-grondlak Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

RigoStep SEAL is de referentie parket grondlak voor warme houtgloed en isolering van inhoudsstoffen. Bevat bijna 40 % vaste stof en vormt de perfecte basis voor een mooie en duurzame afwerking.

De speciale formulering, de snelle droging en het zeer hoge gehalte vaste stof beperken het opwerken van de houtvezels en verminderen de risico’s van kantenverlijming.

RigoStep SEAL is speciaal ontworpen voor toepassing als grondlaag op sterk zuigende houtsoorten, houtsoorten met wateroplosbare of pH-gevoelige inhoudsstoffen en bij risico van kantenverlijming. Mag ook op andere houtsoorten als grondlaag worden gebruikt.

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Uitstraling
Werkwijze

Nieuw werk
1 x RigoStep SEAL en daarna 2 à 3 x een willekeurige RigoStep aflak. 
Bestaand werk
RigoStep SEAL niet toepassen op bestaand werk.
Voor een diepe en egale kleur is het belangrijk om RigoStep SEAL vol en zat op te zetten (1 liter per 8 m 2 ). Plaatselijk nog dikker aanbrengen kleurt het hout niet nog sterker aan. Met RigoStep SEAL kunnen daarom zonodig ook aansluitingen nat over droog worden gemaakt. Het is zelfs mogelijk om plaatselijk onzichtbaar een reparatie uit te voeren. Als bij voorbeeld na het aanbrengen van SEAL restanten van lijm of voegenkit worden ontdekt kan veelal worden volstaan met wegkrabben met een scherpe schraper en weer vol en zat RigoStep SEAL aanbrengen. Mocht u – door onregelmatig lakken – toch eens aanzetten zien, dan is het meestal voldoende de vloer nogmaals vol in de SEAL zetten.

Merk

Verbruik

Ca. 8 m2 per liter per laag, afhankelijk van de ondergrond. Volle laag aanbrengen.

Inhoudsmaat

,

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “RigoStep Seal Grondlak” te beoordelen