Waxol HS 60 Hardwax-olie

46,95

Verfraait en beschermt parket-, planken- en kurkvloeren op natuurlijke wijze.

SKU: waxol-hs-60-hardwax-olie Categorieën: , , , , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Aquamarijn Waxol 60 is een speciale combinatie van natuurlijke harsen, wassen en oliën die zorgen voor een duurzame, bestendige en blijvend elastische bescherming. Waxol 60 impregneert in het hout en vormt tegelijkertijd een taaie, dichte beschermlaag. Waxol 60 is makkelijk verwerkbaar, reukarm en snel drogend. Geschikt voor toepassing door doe-het-zelvers: er zijn geen machines of speciale gereedschappen nodig.

Zeer geschikt voor zowel de eerste behandeling van nog onbehandelde oppervlakken als voor het onderhoud van eerder met Waxol behandelde oppervlakken. Toepasbaar op o.a. parket- en plankenvloeren, meubelen, tafels, werkbladen, etc.

Extra informatie

Weight1 kg
Uitstraling

Tips van de professional
Werkwijze

Bij de 1e behandeling dient het hout egaal geschuurd te zijn en verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof.
Bij een onderhoudsbehandeling het oppervlak zo nodig vooraf grondig reinigen met Clien-S en lichtjes aanschuren.
Waxol 60 wordt bij voorkeur aangebracht met een fijne moltopren of velours verfroller. Ook een spaan, een brede kwast of een taski trekker zijn geschikte verdelers.
Waxol 60 altijd ZEER DUN AANBRENGEN.
1e behandeling
Product eerst oproeren. Verdeel Waxol 60 zéér dun en gelijkmatig en rol grondig uit in de richting van de houtnerf. Door enige druk op de verdeler uit te oefenen worden een te dikke laag en onregelmatigheden voorkomen. Bij toepassing van gekleurde Waxol 60 de eerste laag met een dun padje in het hout masseren en overtollig product weghalen met een doek. Als eerste laag kan ook Corcol, Revol of Waxol 100 worden gebruikt. De volgende dag kan een tweede laag Waxol 60 worden aangebracht. Indien nodig mag het oppervlak lichtjes worden aangeschuurd (niet vergeten het stof te verwijderen). De tweede laag Waxol 60 niet aankleuren.
Onderhoudsbehandeling 
Bij kleinere oppervlakken wat Waxol 60 op de vloer of op een doek sprenkelen en met een doek inwrijven. – Bij grotere oppervlakken kan Waxol 60 ook eenvoudig en met weinig inspanning worden aangebracht met een fijne moltopren of velours verfroller – Na gebruik van Waxol 60 het oppervlak goed laten drogen (minstens 12 uur) alvorens de

Verbruik

1 liter per 30 m2 per laag

Merk

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Waxol HS 60 Hardwax-olie” te beoordelen