Woca Floorpaint

99,95

Dekkende watergedragen verf voor houten vloeren. 

SKU: woca-floorpaint Categorieën: , , , , ,
Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Een Dekkende watergedragen verf voor houten vloeren. Indien een extra sterke beschermlaag gewenst is kan na de eerste twee lagen Floor Paint nog een laag Advanced 2K lak aangebracht worden. Floor Paint is een uniek product dat zorgt voor een volle beschermlaag. Het product is geschikt voor alle houtwerk, zoals vloeren en trappen

  • NMP-vrij en VOS-goedgekeurd.
  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Slechts 2 lagen.
  • Slijtvast.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Kleuren onderling mengbaar.
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart

Extra informatie

WeightNiet beschikbaar
Uitstraling

, ,

Gecertificeerd

Werkwijze

1 Voorbereiding Reinigen Het oppervlak moet volledig schoon, droog en vrij zijn van hars-, vet-, olie-, wax-, pigmentresten en overig vuil. Ge – bruik WOCA Intensiefreiniger voor een grondige reiniging. Gebruik 125 ml Intensiefreiniger op 5 liter water. Schuren – Nieuwe/onbehandelde houten oppervlakken: Eindig het schuurwerk met gaasschuurschijf (turboschuur – schijf) P.100, daarna goed stofzuigen. – Behandelde houten oppervlakken: Oppervlaktes waarvan de oude afwerkingslagen te zwaar beschadigd zijn, moeten worden geëffend en geschuurd tot op het blanke hout. Eindig het schuren met gaasschuur – schijf/ turboschuurschijf P.100. Verwijder schuurstof van de vloer en andere oppervlakken met een stofzuiger voor het aanbrengen van de Floor Paint.
2 Voor en tijdens het gebruik de Floor Paint goed omro – eren. Meerdere bussen moeten voor gebruik worden gemengd, om verschillen in tint en glans te vermijden. Breng een egale laag Floor Paint aan met een kwast/bor – stel of een kortharige lakrol(-ler) (haarlengte 3 mm). Werk in de lengterichting van het hout. (Het wordt aanbevolen om de eerste laag met maximaal 20% water te verdunnen). Laat het oppervlak 4-6 uur drogen bij 20°C.
3 Na droging, het oppervlak tussenschuren met de spe – ciale paarse schuurpad of schuurpapier korrel 220/240. Goed stofzuigen voor de volgende stap.
4 Breng de tweede onverdunde laag aan zoals de eerste laag en laat het oppervlak drogen. Voor commerciële en zwaar belaste ruimtes wordt geadviseerd om nogmaals tussen te schuren en een 3e laag aan te brengen. Het oppervlak is voorgehard na 24 uur en volledig uitgehard na 5-7 dagen bij 20°C.

Merk

Verbruik

6-10 m 2 /l , afhankelijk van houtsoort

Inhoudsmaat

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Woca Floorpaint” te beoordelen